Passport set-top box

Passport set-top box

Gyártó: Horizon Fitness
Cikkszám: HOR-PASSP
Fogyasztói ár: 79.900Ft Nettó ár: 62.913Ft
Leírás

Horizon Fitness Passport interaktív edzési szoftver

Horizon Fitness Passport interaktív edzési szoftver - egyedülálló edzési szoftver, mely segítségével szinte az egész világot bejárhatjuk. Egyszerűen a "nappalinkba" hozhatjuk a világ talán legszebb nyaralóhelyeit HD minőségben. Nem kell hozzá más csak egy TV vagy monitor, illetve a Passport set top box, na és persze a kompatibilis Horizon Fitness, Vision Fitness, Livestrong, Matrix Fitness gépek egyike, mely kompatibilis a Passport rendszerrel. Lélegzetelállító, valódi tájakon futhatunk, sétálhatunk, tekerhetünk a rendszer segítségével. A rendszer oda vissza kommunikál az aktuális termékünkkel (futópad, ellipszsijáró, szobakerékpár). Nézzük meg egy pl egy futópad esetében a működését: Vegyük az Horizon Fitness Elite T5000 futópadot. Kössük össze egy csatlakozó kábellel a TV-t vagy monitort a Set Top boxxal. A futópad és a Set Top  box vezeték nélkül kommunikál egymással, így nem kell plusz kábelekkel bajlódnia. Egy távírányító segítségével kiválaszthatjuk a megfelelő tájat, melyen futni szeretnénk. Futás közben a táj terepviszonyainak megfelelően váltakozik a futópadunk sebessége és dőlésszöge is. Természetesen, ha túl gyors a tempó akkor egyszerűen lassíthatunk a futópadon, ami vezérli a videót és ott is csökkenni fog a sebességünk, így egy valóban valósághű edzést végezhetünk. Persze mindezekhez megfelelő hang is tartozik, így ha van a monitornak hangfala, akkor azon a "táj és környezet" hangját hallhatjuk. A TV készülék csatlakoztatható AV vagy HDMI kábelen keresztül. A Passport rendszert akár 8 videóval bővíthetjük, melyről az alábbi linken olvashatnak, vagy nézhetnek bemutató videókat. Esetlegesen több információt és bemutató videót találhatnak az alábbi weboldalon: world.passportplayer.com A melléklet képeken láthatják, a tájak szépségét, melyeken a program vezeti önt végig, továbbá az alábbiakban egy rövid videóval is bemutatjuk a terméket....  

Horizon Fitness Passport kompatibilis márkák:

A passport rendszerhez minden esetben csak a cardio gépek kompatibilisek, ezen belül is csak a futópadok, szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok, ellipszisjárók. Minden márkánál a weboldalainkon feltüntettük, hogy mely termékek kompatibilisek a passport rendszerrel. - csak azon termékekhez használható ez a szoftver! Kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat, amennyiben nem biztos, hogy az Ön által kiválasztott gép kompatibilis a rendszerrel!

 • Horizon Fitness
 • Vision Fitness
 • Livestrong
 • Matrix Fitness - Virtual Active névre hallgat a rendszer

 

 

Horizon Fitness Passport csomag tartalma:

 • Passport Set Top box
 • Távírányító elemekkel
 • USB stick 6 programmal - Észak Olaszország, Délnyugat Amerika, Chicago, Los Angeles, Észak Olaszország, Svájci alpok
 • Vezeték a TV vagy monitor és a Set Top box összekötéséhez
 • HD kábel
 • Hang kábel
 • Kézikönyv - több nyelven

  Figyelem! A Set Top boxhoz tartozó videó fix, nem lehet variálni. Választható videók a külön megvásárolható USB Stick -en találhatóak, ahol is 4 Pack közül tudnak választani.   Az alábbi linken hasznos infókat találhatnak még a termékről: Mi is az a Passport rendszer?