Vision Fitness

Ebben a menüpontban lebontva megtalálhatja Vision Fitness ergométeres szobakerékpár modelljeinket! Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból! Németországból szállítjuk mivel Európi központja ott található, de valójában Amerikában van a főhadiszállásuk! A Vision Fitness a Horizon Fitness nagy testvére, tehát ezen márka ellipszis trénerei is a Johnson Healt Tech anyacég gyermeke. A Vision fitness termékcsalád egy felsőkategóriás szobakerékpárok kínálattal rendelkezik, illetve fél profi és profi szobakerékpárokkal vagy más néven teremkerékpárokkal is. Tehát kínálatunkban nem csak az otthoni felsőkategóriás luxus szobabicikliket, hanem a fél profi és professzionális szobakerékpárokat is megtalálhatják. Kiemelkedő technikai háttér, és tudás jellemzi ezen termékeket is, társaikat akár évekkel megelőzve! Találja meg Ön is álmai Vision szobakerékpárját! Legyen hű társa a mindennapi edzések során!

Évtizedek óta tesztgyőztes termék

Vision Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
  • U60 profi teremkerékpár
    Vision Fitness U60 profi teremkerékpár leírása A Vision Fitness U60 profi teremkerékpár kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális szobakerékpár, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott Vision kényelem jell..
    Nettó ár: 551.102Ft 699.900Ft 769.900Ft
  • R60 profi háttámlás teremkerékpár
    Vision Fitness R60 profi háttámlás teremkerékpár leírása A Vision Fitness R60 profi háttámlás teremkerékpár kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális szobakerékpár, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott ..
    Nettó ár: 708.583Ft 899.900Ft 999.900Ft