Indoor cycle

Szobakerékpár akció és olcsó szobabicikli vásárlás, magas garanciákkal a szobakerékpár.eu oldalon

Ezek a termékek, már régóta a kardió edzőberendezések kínálatában vannak, sőt talán az egyik legrégebbi és legismertebb edzési forma az otthoni edzések világában. A szobabiciklik is mint minden más rengeteg újjításon és technikai fejlesztésen ment keresztül az évtizedek alatt. Ma már több kategóriában megkülönböztethetjük ezeket a modelleket. A kínálatban találkozhatunk manuális mágnesfékes rendszerrel, elektromos mágnesfékes rendszerrel, ergométeres rendszerekkel, generátoros rendszerekkel és egyéb dörzsfékes rendszerekkel. Természetesen a különbségek nem csak a fékrendszerekben lelhetőek fel, hanem akár a kivitelekben is, találkozhatunk ülő szobakerékpárokkal, háttámlás szobakerékpárokkal, indoor cycle (spinning szerű szobakerékpárokkal)... Láthatjuk, hogy a kínálat már csak a kategóriában is óriási, de egy a lényeg a szobakerékpárok rendkívül jó hatással bírnak szervezetünkre, persze csak, ha használjuk is azokat!

Szobakerékpározás közben használt izmok:

 • Első combizmok (háromfejű comb izomzat)
 • Hátsó combizmok (kétfejű combizomzat)
 • Farizom
 • Vádli
 • Csípő izomzata

Szobakerékpározás jótékony hatásai:

 • Javítja az állóképességet *
 • Javítja a vérkeringést **
 • Kíméli az ízületeket és az inszalagokat
 • Segít a zsírégetésben
 • Fejleszti az izomzatunkat és kitartásunkat

*, **: (Javítja a szív-érrendszer állóképességét, gazdaságossá teszi a szív munkáját, fokozza a szervek vérellátását, ezáltal oxigenizációját, javítja a légzőrendszer munkáját és az anyagcsere paramétereket, vagyis csökkenti a vérzsír (triglicerid) szintet, emeli a védő-koleszterin (HDL) szintet, fokozza a cukor-toleranciát)

Bízunk benne, hogy ebben a pár sorban is sikerült pozitív infókat adnunk a szobakerékpárokkal kapcsolatban! További kellemes böngészést!

Az oldalunkon próbáljuk minél jobban és részletesebben bemutatni termékeinket, hogy Önöknek könnyebb legyen a döntés! Természetesen ha elakadnának vagy bármilyen kérdésük lenne a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

Keresés pontosítása
Rendezés:
Listázás:
 • Tour indoor bike szobakerékpár
  VirtuFit Tour indoor bike szobakerékpár leírása A VirtuFit Tour indoor bike szobakerékpárral kezdje el kerékpáros túráit otthonában. Ez a spin bike sportos és megbízható, akár egy igazi versenykerékpár. A dizájn és a felület olyan érzést kelt a spinning bicikliben, mint egy igazi versenykeré..
  Nettó ár: 118.031Ft 149.900Ft
 • 5.0IC spinning szobakerékpár
  Horizon Fitness 5.0IC spinning szobakerékpár leírása A Horizon Fitness 5.0IC spinning szobakerékpárt egyenesen a Német piacról szállítjuk hazánkba. Kiváló minőségű spinning szobakerékpár, mely akár otthoni akár csoportos edzésekre is alkalmas lehet. Nagy lendítő kereke biztosítja azt az intenzív ..
  Nettó ár: 236.142Ft 299.900Ft 359.900Ft
 • Thunder profi spinning kerékpár
  FFiTTech Thunder profi spinning kerékpár leírása A FFiTTech Thunder profi spinning kerékpár egy igazán erős és megbízható edzőtermi indoor cycle. 120kg-os teherbírással rendelkezik. Fékrendszere filc alapú dörzsfék, mely függőleges irányból adja az ellenállást a lendkeréknek. Igazán nagy len..
  Nettó ár: 338.504Ft 429.900Ft