DC Athletics

A DC Athletics-t az Egyesült Államokban tervezték, és minden területen magas minőséget garantál. A kialakítások ergonómiailag csúcsminőségűek, és mindenekelőtt teljesen naprakészek a legújabb trendekkel. Tudta, hogy a DC Athletics futópadok többsége Zwift-kompatibilis? És hogy Greg Van Avermaet, Sven Nys és Evy Gruyaert a Start 2 Run futópadjaival mind a DC Athleticst választották?

Még több referenciára van szüksége? A kétszeres világbajnok Julian Alaphilippe tovább edz; DC Athletics. Ruud Vormer a Club Brugge-től? Igen, Mats Rits és Simon Mignolet? Is. Edward Theuns, Lotte Kopecky, Stefan és Liam Everts…

Mindannyian DC Athletics felszerelésen edzenek. Nincs még egy olyan gyártó, amelyik annyi referenciát tudna bemutatni az élsportolóktól, mint amennyit a DC Athletics. 

Rendezés:
Listázás:
 • Golf A.C.C. mágnesfékes szobakerékpár
  DC Athletics Golf A.C.C. mágnesfékes szobakerékpár leírása A DC Athletics Golf A.C.C. mágnesfékes szobakerékpár a DC atlétika új siker modellje. Ez az edzőkerékpár átlátható kijelzővel rendelkezik, a sebesség, az idő, a távolság, a kalória, a szívverés és a percenkénti fordulatszám megjelenítésév..
  Nettó ár: 125.906Ft 159.900Ft
 • Ergo Pro 3 mágnesfékes szobakerékpár
  DC Athletics Ergo Pro 3 mágnesfékes szobakerékpár leírása A DC Athletics Ergo Pro 3 mágnesfékes szobakerékpár a DC Athletics Ergo Pro 7 kistestvére. Vázszerkezetét és méretét tekintve ugyanaz az egység, csak ez a szobakerékpár manuális ellenállással működik. A DC Athletics Ergo Pro 3 szobakerékpá..
  Nettó ár: 173.150Ft 219.900Ft
 • Stelvio indoor bike szobakerékpár
  DC Athletics Stelvio indoor bike szobakerékpár leírása A DC Athletics Stelvio indoor bike szobakerékpár minden szigorú minőségi követelményünknek megfelel. A DC Athletics Stelvio egy egyszerű beltéri kerékpár, amely árkategóriájában egyedülálló! Masszív vázzal, csendes meghajtással (szí..
  Nettó ár: 228.268Ft 289.900Ft
 • Ergo Pro 7 ergométeres szobakerékpár
  DC Athletics Ergo Pro 7 ergométeres szobakerékpár leírása A DC Athletics Ergo Pro 7 ergométeres szobakerékpár vázszerkezetét és méretét tekintve ugyanaz a termék mint az ergo 3, csak ez a szobakerékpár manuális ellenállással működik. A DC Athletics Ergo Pro 7 szobakerékpár alacsony belépési szint..
  Nettó ár: 244.016Ft 309.900Ft
 • DC Athletics Tornado 1 Smart Trainer
  DC Athletics Tornado 1 Smart Trainer leírása A DC Athletics Tornado 1 Smart Trainer egy olyan Smart Trainer, amely képes kezelni Tom Boonen erejét, igen, nem sok ilyen van. Mindannyian emlékszünk azokra a különféle sprintekre és szakaszokra, amelyeket Tom nyert, pusztán erőből és kitartásból..
  Nettó ár: 346.378Ft 439.900Ft
 • Sven NYS Cannibal 1 indoor bike szobakerékpár
  DC Athletics Sven NYS Cannibal 1 indoor bike szobakerékpár leírása A DC Athletics Sven NYS Cannibal 1 indoor bike szobakerékpár ezt a spinning kerékpárt Sven Nysszel közösen tervezték a DC Athletics mérnökei. Úgy tervezték, hogy mindenki megtalálja a megfelelő pozíciót rajt. Az állítható kormányn..
  Nettó ár: 409.370Ft 519.900Ft
 • ATX Tour 3.0 ergométeres szobakerékpár
  DC Athletics ATX Tour 3.0 ergométeres szobakerékpár leírása A DC Athletics ATX Tour 3.0 ergométeres szobakerékpár egy félprofesszionális szobakerékpár intenzív használatra. A rendkívül pontos mágneses fékrendszernek köszönhetően kiváló szobakerékpárja lehet. A vázszerkezet kialakítása tágas ..
  Nettó ár: 444.803Ft 564.900Ft
 • ZBike indoor cycle szobakerékpár
  Zycle ZBike indoor cycle szobakerékpár leírása A Zycle ZBike indoor cycle szobakerékpár a tökéletes kerékpározáshoz és fitneszedzésekhez, köszönhetően megbízható és pontos teljesítménybecslésének, valamint integrált elektronikus sebességváltójának. Egyszerűen a kormányon talál két gombot a két ol..
  Nettó ár: 511.732Ft 649.900Ft