KIegészítő termékek szobakerékpárokhoz

Ebben a kategóriában a szobakerékpárokhoz kapható kiegészítőinket tekinthetik meg. Megtalálhatóak karbantartási segédanyagok, talajvédő szőnyegek, pulzusmérők, vagy egyéb extra termékek, melyet a szobakerékpárokra fel lehet szerelni. Hasznos és praktikus kiegészítők, melyek segítségével a funkcionalitásban, az állapot megóvásban, vagy a környezeti elemek megóvásában segíthetnek. 

Rendezés:
Listázás:
 • Talajvédő szőnyeg szobakerékpárokhoz
  Christopeit Talajvédő szőnyeg szobakerékpárokhoz leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Németországból szállítjuk. Otthoni használatra készült szobakerékpárok, vagy kisebb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtálló lesz és hosszan..
  Nettó ár: 3.228Ft 4.100Ft
 • PT002 Mellkasi pulzusmérő öv
  HMS PT002 Mellkasi pulzusmérő öv leírása Edzési céljaink elérése nagymértékben függ attól, hogy milyen pulzusszámot tudunk tartani. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űz, fontos ellenőrizni ezt az arányt. A HMS PT002 Mellkasi pulzusmérő övnek köszönhetően lehetőség nyílik a pulzusszám figye..
  Nettó ár: 10.157Ft 12.900Ft
 • Polar T34 mellkasi jeladó + öv
  Polar T34 mellkasi jeladó + öv leírás A Polar T34 mellkasi jeladó a Polar T31 mellkasi jeladó nagyobb hatósugárral rendelkező verziója, mely kifejezetten fitneszgépeken történő edzéshez fejlesztett modell. Számos sporteszköz támogatja ezt a típusú pulzusmérőt. Hogyan támogatja a ..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft
 • Talajvédő matrac A
  Horizon Fitness talajszőnyeg leírása A Horizon fitness talajszőnyeg termékünket egyenesen Németországból szállítjuk. Otthoni használatra készült szobakerékpárok vagy kisebb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtálló lesz és hosszan védi majd padlóz..
  Nettó ár: 16.929Ft 21.500Ft
 • Bluetooth pulzusmérő öv
  Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv leírása A Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv segítségére lehet, hogy edzés közben mindig figyelje a pulzusát. A Horizon Bluetooth mellkaspántunk a lehető legpontosabb és biztonságosabb módon mutatja meg az értékeket, ezzel még hatékonyabbá teheti ..
  Nettó ár: 18.819Ft 23.900Ft
 • Virtual Active USB Stick A csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick A csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick B csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick B csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick C csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick C csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. L..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick O csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick O csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Citta BT5.1 asztallap
  Horizon Citta BT5.1 szobakerékpár asztallap leírása A Horizon Citta BT szobakerékpárok különlegessége, hogy felszerelhető különböző eszközökkel, mint pl egy asztallappal. Ennek asztallapnak a segítségével akár edzés közben is dolgozhat, vagy olvashat, így a kellemest a hasznossal kombinálhat..
  Nettó ár: 25.118Ft 31.900Ft
 • Passport set-top box
  Horizon Fitness Passport interaktív edzési szoftver Horizon Fitness Passport interaktív edzési szoftver - egyedülálló edzési szoftver, mely segítségével szinte az egész világot bejárhatjuk. Egyszerűen a "nappalinkba" hozhatjuk a világ talán legszebb nyaralóhelyeit HD minőségben. Nem kell hozzá má..
  Nettó ár: 62.913Ft 79.900Ft