Christopeit Sport BT2 szobakerékpár teszt

Christopeit Sport BT2 szobakerékpár teszt

Christopeit Sport BT2 szobakerékpár teszt


A Vital Force csapata az alábbiakban utánanézett, hogy mitől is olyan népszerű, az ügyfeleik körében a Christopeit Sport BT2-es szobakerékpár.  A termék a több mint 2 éves, magyarországi piacra dobása után, meghódította az otthoni felhasználók körében az országot és méltán az egyik legközismertebb szobakerékpárjává nőtte ki magát. A pozitív visszhang után szerettünk volna mi is utánajárni, hogy vajon mit is tudhat ez a szobakerékpár. A szakmai csapatunk az alábbiakban megosztja Önökkel, a tapasztalataikat és meglátásaikat a termékről.

A szobakerékpár rövid bemutatása:

A Christopeit Sport profi csapata megint csak adott a Német minőségre, a színvonalát tekintve messzemenően kimagaslik, a többi hasonló paraméterű és áru szobakerékpár közül. A termékre a már jól megszokott 2 év garanciát vállal a gyártó, ahogyan a forgalmazó is.

A következőkben összeszedtünk Önöknek pár nézőpontot, hogy minél részletesebb és bővebb tájékoztató tudjuk adni a sporteszközről.  Íme, hát lássuk, mely pontokat vizsgáltuk meg a szobakerékpár kipróbálása után:

 • Vázszerkezet, teherbírás
 • Méret, kialakítás
 • Paraméterek, funkciók


Vázszerkezet, teherbírás:

 • Talán elsőre nem hat elég masszívnak a szobakerékpár, azonban mindenkit megnyugtathatunk, hogy ez nincs így. A gép teherbírása 120kg, a többi versenytársaival összevetve, a legtöbb esetben 100kg volt a maximális felső határ.
 • A vázszerkezetének a kialakítása és hegesztése, az otthoni gépek körében mindenképp komoly minőségre vall, az pedig mindenképp elismerése méltó, hogy a több száz eladott termék után sem kaptunk negatív kritikát ezt illetően.
 • Az egzakt Német minőséget, a gép minden egyes pontját érzékelhetjük.
 • A szobakerékpárt sajnos nem Németországban gyártják, csak a Német piacra készítik, és mint oly más termék gyártását gazdasági okokból ezt is Kínában gyártják! (maga az anyacég viszont Német) Itt hozzá tartozik, hogy a minősége kiemelkedik a többi „Kínai” tömegcikk közül, hiszen a gyártó sorok mellett Német minőség ellenőrök kaptak helyet, akik biztosítják számunkra a megfelelő minőséget a megszokott Német magas mércével!


Méret, kialakítás:

 • A méretét tekintve 91(H) x 50(SZ) x 125(M) cm, úgy gondoljuk, hogy ettől a mérettől már, nem érdemesebb kisebb szobakerékpárt gyártani, ugyanis az a teherbírás valamint a minőség rovására mehet.
 • Panel és kis lakásokba is kimondottan ajánljuk.
 • A szobakerékpár önsúlya kb.25 kg, a szállítását a lakásban, a gép első lábán található 2 szállítógörgővel könnyíthetjük meg, ez külön nagy segítség lehet hölgyek, valamint idősebb emberek számára.
 • A küllemét tekintve a szobakerékpárt a letisztult egyszerű formák jellemzik. Bizonyos esetekben talán túl egyszerűre sikeredett, bár a csapatunk egybehangzóan megállapította, hogy ez legyen a legnagyobb probléma vele.


Paraméterek:

 • A gyártók a kijelzőjét nem kevesebb, mint 12 programmal szerelték fel, köztük pl. a zsírégető, teljesítmény és a pulzus alapú programok is megtalálhatóak.
 • A computerén az alábbi mutatószámok köszönnek vissza, a használata során: időmérés, távolság, sebesség, kalória, fordulatszám és a pulzusmérés.
 • A szobakerékpárt egy 8kg-os lendkerékkel szerelték fel, mellyel már komoly terhelést tudunk adni, a lábizmainknak.
 • A gépet akár egy 150cm-es embertől, egy 195cm-es emberig bezárólag mindenki tudja használni, ugyanis szinte minden állítható rajta, ilyenek pl: az állítható ülésmagasság és távolság, valamint ezek dőlésszöge, a pedál pánt állíthatóság és a kormány dőlésszögének állíthatósága.
 • A szintező és a kényelmes ülés pedig mind, a felhasználó kényelmét szolgálja.


Összegzés:

A Christopeit Sport BT2-es szobakerékpárt ajánljuk mindazok számára, akik szeretnék beépíteni a mozgást az életükbe, legyen az férfi, vagy nő korosztálytól függetlenül. Naponta 2-3 órás használatnak nyugodtan kitehetjük, hiszen a Német nívó garantálja a kifogástalan működését ilyen igénybevételnél is. A megfizethető árának köszönhetően, mindenképp kiemelkedőnek mondható pláne, hogy a fékrendszere ergométeres, tehát ár/érték arányban egy kitűnő választás lehet, ez a szobakerékpár. A terméket akár már heti 3*fél óra használata után, diétával kombinálva csökkenthetjük a testzsírunkat, növelhetjük az állóképességünket és javíthatjuk a szív és érrendszerünket.
 

Christopeit Sport BT2 ergométeres szobakerékpár


Bízunk benne, hogy hasznos tanácsokkal láttuk el Önt, és segítettük kiválasztani a legideálisabb kondiépet az otthonában.

Szobakerékpár szaküzlet - minőség, megbízhatóság, szakértelem

 

0 Hozzászólások "Christopeit Sport BT2 szobakerékpár teszt"

Hozzászólás írása

Név:


Írd be a mező alatti kódot:

Hozzászólás:
Megjegyzés: HTML nem értelmezett!