Matrix Fitness

Ebben a menüpontban a méltán népszerű, talán a világ egyik legjobb márkáját tekinthetjük meg - a Matrix Fitness szobakerékpárokat, melyeket minden stúdióba, otthonba, szállodákba, panziókba ajánlunk!

Matrix Fitness teremkerékpár - Kereskedelmi minősítések bizonyítják, hogy az ergonómia és az elegancia egy ellenállhatatlan kombináció. A maximális kényelem érdekében készült. Hiszen ahhoz, hogy az embereket jobb formába hozzuk, elsősorban a gépeknek kell egyedülálló vonalakkal rendelkeznie. Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból - Amerikából!

A világ egyik legjobb márkája!

Matrix Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
 • H3x Hybrid bike teremkerékpár
  Matrix Fitness H3x Hybrid bike teremkerékpár Matrix Fitness H3x Hybrid bike teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló Hybrid teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben me..
 • H5x Hybrid bike teremkerékpár
  Matrix Fitness H5x Hybrid bike teremkerékpár A Matrix Fitness H5x Hybrid bike teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló Hybrid teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben ..
 • H7xe Hybrid bike teremkerékpár
  Matrix Fitness H7xe Hybrid bike teremkerékpár A Matrix Fitness H7xe Hybrid bike teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló Hybrid teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több terembe..
 • H7xi Hybrid teremkerékpár
  Matrix Fitness H7xi Hybrid bike teremkerékpár A Matrix Fitness H7xi Hybrid bike teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló Hybrid teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több terembe..
 • Krankcycle karergométer
  Matrix Fitness Jonny G Krankcycle Karergométer leírása: Matrix Fitness Krankcycle Karergométer 2011-es év legnagyobb fitness találmánya és terméke. Egy hihetetlenül hatékony gép, mely Jonny G alkotása aki, korábban a Spinning termékeket is megalkotta, most ezzel a karergométerrel rukkolt elő ..
 • R1x háttámlás teremkerékpár
  Matrix Fitness R1x háttámlás teremkerékpár leírása A Matrix Fitness R1x háttámlás teremkerékpár - Kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 2 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több ..
 • R3x háttámlás teremkerékpár
  Matrix Fitness R3x háttámlás teremkerékpár Matrix Fitness R3x háttámlás teremkerékpár - Kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi háttámlás teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több ..
 • R5x háttámlás teremkerékpár
  Matrix Fitness R5x háttámlás teremkerékpár A Matrix Fitness R5x háttámlás teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben m..
 • R7xe háttámlás teremkerékpár
  Matrix Fitness R7xe háttámlás teremkerékpár A Matrix Fitness R7xe háttámlás teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben..
 • R7xi háttámlás szobakerékpár
  Matrix Fitness R7xi háttámlás teremkerékpár A Matrix Fitness R7xi háttámlás teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben..
 • U1x teremkerékpár
  Matrix Fitness U1x teremkerékpár leírása A Matrix Fitness U1x teremkerékpár kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 2 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható...
 • U3x teremkerékpár
  Matrix Fitness U3x teremkerékpár Matrix Fitness U3x teremkerékpár - Kiváló minőségű egyedülálló edzőtermi teremkerékpár egyenesen Amerikából 3 év általános garanciával. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, ami már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható. A vezet..