Life Fitness

Ebben a kategóriában a Life Fitness ergométeres szobakerékpár kínálatunkat tekinthetik meg. Azt hiszem a világ egyik legismertebb szobabicikli márkájáról beszélünk, ha a Life Fitness-t említem. Professzionális edzőtermi és otthoni szobakerékpárok kínálata. Hazánkban az egyik legismertebb márka, mivel mikor a fitness láz elkezdődött országunkban is, kb 3-4 edzőtermi márkát ismertek az emberek (Life Fitness, Technogym, Arnold Gold, és az Atlas) utóbbi kettő, csak edzőtermi gépeket árult és nem cardio gépeket, így az edzőterem tulajdonosai sorra vásárolták a Life Fitness és Technogym márkát és persze az ezzen márkákkal kereskedő cégek ennek a marketingjét is jól elkészítették, na de ettől függetlenül valóban professzionális és elsőosztályú szobakerékpárokról beszélünk, melyek több évtizede hódítanak nem csak országunkban, de a világban is!

 

Rendezés:
Listázás:
 • PCS Achieve Ergométeres teremkerékpár
  Life Fitness PCS Achieve Ergométeres szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profi..
 • PCS Achieve háttámlás teremkerékpár
  Life Fitness PCS Achieve háttámlás szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profikn..
 • PCS Engage Ergométeres teremkerékpár
  Life Fitness PCS Engage Ergométeres szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profik..
 • PCS Engage háttámlás teremkerékpár
  Life Fitness PCS Engage háttámlás szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profikna..
 • PCS Ergométeres szobakerékpár
  Life Fitness PCS Ergométeres szobakerékpár Life Fitness PCS Ergométeres szobakerékpár edzőtermi minőségben! 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profiknak egyaránt ..
 • PCS Inspire Ergométeres teremkerékpár
  Life Fitness PCS Inspire Ergométeres szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profi..
 • PCS Inspire Háttámlás teremkerékpár
  Life Fitness PCS Inspire háttámlás szobakerékpár Life Fitness Platinum Club Series Ergométeres edzőtermi szobakerékpár. 3 féle kijelzővel kapható, melynek tudása más és más (Achieve, Inspire 7",Engange15")! Bármely otthon vagy edzőterem dísze lehet ez a nagyszerű bicikli. Kezdőknek és profikn..
 • RS3 GO LifeCycle háttámlás szobakerékpár
  Life Fitness RS3 GO LifeCycle háttámlás szobakerékpár leírása A Life Fitness RS3 LifeCycle háttámlás szobakerékpár GO konzollal egy már jól ismert minőségű Life Fitness szobakerékpár. Az "Alap" modellek szinte minden esetben két konzollal kaphatóak, GO és Track (ez a modell a GO konzoll..
  Nettó ár: 590.472Ft 749.900Ft
 • RS3 Track LifeCycle háttámlás szobakerékpár
  Life Fitness RS3 LifeCycle háttámlás szobakerékpár Track konzollal leírása A Life Fitness RS3 LifeCycle háttámlás szobakerékpár Track konzollal egy már jól ismert minőségű Life Fitness szobakerékpár. Az "Alap" modellek szinte minden esetben két konzollal kaphatóak, GO és Track (ez a mod..
  Nettó ár: 645.591Ft 819.900Ft